9,51 39 beoordelingen1

Super snelle service en eenmaal product binnen …

Prima service, snelle levering en het product v…

Bekijk alle beoordelingen

Openingstijden

Gesloten Maandag
08:30 / 17:30 Dindag t/m Vrijdag
19:00 / 21:00 Woensdag avond
10:00 / 16:00 Zaterdag

Waarom Projectvoordeel?

  • 1e keus producten
  • Scherpe volume prijzen
  • Alles op voorraad
  • Vanaf € 125,- ex. gratis bezorgd

Reviews

  • Jeroen Geertsen uit Nijmegen (20 Maart 2019)

    Super snelle service en eenmaal product binnen voor deze prijs echt een koopje kwalitatief rvs. dank jullie wel!

  • Hilbert Huizinga uit Leek (22 Augustus 2018)

    Prima service, snelle levering en het product van goede kwaliteit. Daarnaast is de ondervloer rubber silence de goedkoopste op internet!

  • John uit Drunen (8 Augustus 2018)

    Wij hebben de redupax ondervloer besteld. Hij ligt nog niet, maar de service was uitstekend. Er is slechts één verbeterpuntje: het was niet helemaal duidelijk wanneer de bestelling zou aankomen. En ik had lichtelijk medelijden met de bezorgster, die de pakken (van ongeveer 20 kilo per pak) zelf uit het busje moest tillen...

  • RHCG Dassen uit Stein (22 Mei 2018)

    Snelle levering door projectvoordeel.nl. De ondervloer is makkelijk te hanteren. Sluit goed op elkaar aan en zorgt voor demping. Zeer tevreden.

  • Holger uit Delft (21 Maart 2018)

    Aantrekkelijke prijs, snelle en flexibele levering. Bedankt!

  • Thom uit Tilburg (6 Maart 2018)

    De vloer is snel geleverd, netjes verpakt en in goede staat. Het leggen was makkelijk (handig, die plakrand!) en de vloer lijkt tot nu toe aan alle verwachtingen te voldoen. We zijn keurig op de hoogte gehouden per mail over het verloop van het leveringsproces. Kan niet beter!

  • Jason Rietveld uit Rozenburg (22 Februari 2018)

    Hele snele levering voor mooie aantrekkelijke prijzen. Heel tevreden met de duidelijke manier van communiceren van dit bedrijf!

  • m.b.m. lorenzini uit Brielle (31 Januari 2018)

    Uiteindelijk gekozen voor de meest betaalbare. Op tijd ontvangen zoals is voor gesteld. Kan nog geen oordeel over de Thermosound vloer geven omdat ik nog de laminaat moet leggen

  • Peter van der Staak uit Boekel (4 Januari 2018)

    Vanaf moment van bestelling tot aflevering (plinten) uiterst tevreden. Een internetbedrijf dat betrouwbaar is en zijn afspraken correct nakomt.

  • Peter Moree uit Zuidland (3 Januari 2018)

    Snel en simpel bestellen, duidelijke uitleg, scherp geprijsd en geweldig om een vloerverwarmings pakket te kunnen bestellen zodat je gelijk alles hebt dat nodig is! Snelle levering zodat ik ook gouw van de verwarming kan gaan genieten.

  • Johan (21 December 2017)

    Ondervloer met toebehoren besteld en snel bezorgd. Fijn spul. Geen klachten.

  • Andre uit De Lier (18 Oktober 2017)

    Duidelijke omschrijving. Levering duurde een week langer dan verwacht.

  • Jan Heijnen uit Nijmegen (19 Augustus 2017)

    Heel tevreden.

  • Marieven (17 Augustus 2017)

    Mooie kwaliteit! Snelle levering!

  • Priscilla de Bijl uit Rucphen (25 Juli 2017)

    TOP!

  • Edward Toepoel uit Hoorn (19 Juli 2017)

    Zeer snelle levering, product ziet er netjes uit

  • ali avci uit arnhem (27 Juni 2017)

    Goede service

  • ali avci uit arnhem (27 Juni 2017)

    Uitstekende service

  • R van Batenburg uit Rotterdam (20 Juni 2017)

    Keurige snelle levering. Het contact met de klantenservice was vriendelijk en accuraat.

  • Rachid uit Zeist (14 Juni 2017)

    Goed geprijsd laminaat en supersnelle levering!

  • ingrid sins uit made (17 Mei 2017)

    Bij de wc sluiting kreeg ik 2 draaiknoppen geleverd even gebeld en de volgende dag had ik hele nieuwe set toe gestuurd gekregen wat een top service!!!

  • G M uit Eelde (6 Mei 2017)

    Mooie set accessoires voor mijn nieuwe badkamer voor een zeer voordelige prijs. Uitstekende kwaliteit! Vrijdagavond besteld zaterdag in huis! Zeer tevreden!

  • P. Fiolet uit Gellicum (2 Mei 2017)

    Goedkoop en snel geleverd! Top

  • arjan (14 Maart 2017)

    Sanitair set besteld, Goede prijs, netjes verpakt en snel verstuurt. Ben er blij mee. Niks op aan te merken.

  • Marcel Van Doren uit Nederweert (11 Februari 2017)

    Ben tevreden door die snelle levering. Vrijdag besteld zaterdag avond al in huis

  • Fred Rinkel uit Hoorn (22 November 2016)

    Bestelling geplaats enkele dagen later afgeleverd, perfect!

Onze merken

Tips

volgt

Volg ons

Contact

Strijkviertel 46
3454 PN De Meern
030-6664569
Projectvoordeel.nl